Webmaster/Webbutvecklare med sinne för förändring

Stockholm
Ansök senast 2020-03-01

I mer än 70 år har vi gjort allt vi kan för att inte ett enda barn ska växa upp ensamt. Men vi vill ge barn mer än ett sammanhang och trygghet. Vi vill ge barn mod och egenmakt. Vi vill ge barn möjligheten att få vara barn. Vill du vara med? Nu söker vi en webmaster som vill vara med på resan mot en bättre framtid. SOS Barnbyar står inför en digitaliseringsresa och vi söker därför personer som vill vara med och påverka och som motiveras av självständigt arbete. Nu söker vi en webmaster/webbutvecklare med kunskaper i PHP som vill vara med och förbättra framtiden för alla barn. Är du en person som trivs i en bred roll med möjligheter till internationellt samarbete? Sök då denna tjänst!

Huvudsakliga uppgifter och arbetsområden

Som webmaster/webbutvecklare på SOS Barnbyar får du jobba i en bred roll med ansvar för organisationens externa webb. Huvudsakliga uppgifterna är att säkerställa att visionen för kanalen är tydlig och i linje med SOS Barnbyars mål, samtidigt som du ansvarar för att förankra det hela internt. Du tar en roll som digital produktägare, men även i nyutveckling i PHP samt förvaltning av existerande lösningar.

Du jobbar med tredjepartslösningar och deltar i interna projekt och kampanjer där du samarbetar med vår externa byrå i framtagandet av dessa. Samtidigt fungerar du även som kravställare mot andra partners och sköter kommunikationen mellan SOS Barnbyar och övriga leverantörer. Du blir en spindel i nätet som ser till att alla som arbetar med produkten arbetar mot ett gemensamt mål. Arbete sker ofta tätt med extern webbyrå.

Vi använder oss av Wordpress och WooCommerce för skapandet och hantering av innehåll. SOS Barnbyar är en internationell organisation och samverkar med de andra nordiska länderna vilket kan innebära samarbete med dessa samt med huvudkontoret i Österrike.

I rollen rapporterar du till IT-chefen och tillhör enheten Affärsutveckling & Tech.

Din profil

Vi tror att du är en digital produktägare eller e-commerce manager med sinne och förståelse för kod som brinner för att hjälpa andra. Du förstår digitala landskap och hur allt hänger ihop samt kan även förankra detta internt. Möjligtvis har du tidigare bakgrund från en webbyrå och vi ser gärna att du har ett öga för design och det grafiska. Har du tidigare jobbat i en position som beställare ser vi det som en fördel. Vidare är det även meriterande om du har jobbat med SEO tidigare och har ett intresse i att vidareutveckla detta hos oss.

Som person är du pedagogisk med förmåga att lära ut till andra i organisationen, samtidigt som du anpassar ditt budskap till mottagaren. Du är en naturlig problemlösare och har den sociala förmågan som krävs i samverkan med andra. Rollen är hands-on och vi förväntar oss att du har ett självständigt arbetssätt där du har förmågan att ta tag i saker på egen hand vid behov. Då vi håller ett högt tempo i ser vi gärna att du är driven och att du har en förmåga att avsluta det du påbörjar. 

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Vi hanterar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast 2020-03-01.

I din ansökan ber vi dig inkludera CV. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Oscar Stierncreutz, tel. 072 224 8530.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Varför SOS Barnbyar?

Om du likt oss brinner för socialt entreprenörskap och barns rättigheter och vill vara med och bidra är vi troligtvis rätt arbetsplats för dig. Vi har under senaste året påbörjat en kulturell förnyelseresa och arbetat fram värderingar som genomsyrar allt vi gör. För oss är det viktigt att du som kollega känner dig trygg i våra värderingar Nytänkande, Möjliggörare och Effektskapande. Med det menar vi att vi tänker utanför boxen, går från ord till handling och skapar största möjliga effekt för att nå vårt mål. Vi ger oss inte och arbetar ständigt för att hitta nya, innovativa lösningar för att säkra barns framtid.

Kontaktperson

Oscar Stierncreutz

oscar.stierncreutz@weselect.com

0722248530

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %