Ansvarig Sporadiska Gåvor

Stockholm
Ansök senast 2020-03-08

I mer än 70 år har vi gjort allt vi kan för att inte ett enda barn ska växa upp ensamt. Men vi vill ge barn mer än ett sammanhang och trygghet. Vi vill ge barn mod och egenmakt. Vi vill ge barn möjligheten att få vara barn. Vill du vara med? Nu söker vi en ansvarig för sporadiska gåvor som vill vara med på resan mot en bättre framtid.

Genom djup givarinsikt kommer du att i den här rollen ansvara för att skapa, genomföra och följa upp effektfulla aktiviteter som handlar om, och som driver mot insamling och lojalitet. Tillsammans med andra ansvarar du för att utveckla nya metoder och sätt att attrahera och rekrytera nya givare av sporadiska gåvor från privatpersoner, både genom massbearbetning och på individnivå. Du tar fram underlag för planering och budget samt jobbar aktivt och datadrivet med uppföljning och utvärdering löpande.

Om rollen

I rollen som ansvarig för sporadiska gåvor från privatpersoner kommer du exempelvis att:

 • utveckla nya metoder och sätt att attrahera och rekrytera nya sporadiska givare
 • ansvara för att bearbeta, utveckla och lojalisera målgruppen
 • projektleda och/eller operativt delta i insamlings- och lojalitetsdrivande kampanjer
 • ansvara för att planera, genomföra, följa upp, mäta och analysera alla aktiviteter mot målgruppen i olika kanaler
 • hantera adressuttag för postala och digitala kampanjer
 • ingå i korsfunktionella team där flera expertområden är representerade
 • arbeta aktivt med vår varumärkes- och kommunikationsplattform för att skriva underlag till insamlande och lojaliserande aktiviteter såsom exempelvis DR-brev och eDR
 • ta fram och dokumentera operativa KPI:er för målgruppen
 • proaktivt arbeta för att hitta förbättringar, effektiva och innovativa lösningar som bidrar till ökade intäkter, skapar bättre kundupplevelser och lönsamhet

Du tillhör enheten Privatmarknad och rapporterar till Gruppchef Utveckling & Lojalitet. Tjänsten är ett föräldravikariat från och med april 2020 till och med mitten av februari 2021.

Din profil

För att lyckas och trivas tror vi att du har tidigare erfarenhet av rollen eller motsvarande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med en kund- eller givardatabas samt vana av arbete i ett CRM-system. God kunskap i Excell och filhantering. Arbetet förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, då arbetet även innefattar att skriva insamlingsbrev.

Du har ett stort intresse för organisationens ändamål och det är meriterande om du kommer från branschen. Du coachar, leder och utmanar dig själv och dina kollegor till att konstant söka vägar för innovativa lösningar med och för barn som också engagerar våra givare. Med ett proaktivt affärsdriv, är du med och skapar en kultur som präglas av social innovation, nyfikenhet och transparens, en kultur där vi tar ansvar för vårt medarbetarskap.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 8 mars 2020. Vi kommer i denna rekrytering kontakta kandidater löpande och kalla för intervju. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, tel.0735 27 09 05.

Kontaktperson

Julia Winberg

julia.winberg@weselect.com

0735270905

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %